Multifunctioneel Centrum Gasselternijveen

In het hart van het dorp Gasselternijveen wordt een bestaand gebouw verbouwd en deels gesloopt. Samen met de nieuwbouw wordt een geheel nieuw multifunctioneel centrum gerealiseerd. Ingenieursbureau Ritsma werkt in opdracht van de gemeente Aa en Hunze in een team samen om het proces soepel te laten verlopen en het resultaat een zo hoog mogelijke kwaliteit te geven. Het ontwerp is gemaakt door Axes Architecten uit Assen.

De werkzaamheden van ingenieursbureau Ritsma omvatten het maken en begeleiden van het constructieve voorontwerp waarna het definitieve constructief ontwerp volledig wordt uitgewerkt in 3D. Er is voor 3D gekozen om zo fouten in het voortraject zo veel mogelijkte beperken. Tevens geeft het als in een vroeg stadium een duidelijk beeld van de nieuwbouw en de consequenties in de bestaande bouw. Zo is voor iedereen duidelijk wat er moet gebeuren en waar de knelpunten liggen. 

Verder doet Ingenieursbureau Ritsma de maken van het bestek, het begeleiden van de prijs- en contractvorming en de uitvoeringsbegeleiding n.a.v. het uitvoeringsontwerp.

multifunctioneel-centrum-gasselternijveenmultifunctioneel-centrum-gasselternijveenmultifunctioneel-centrum-gasselternijveenmultifunctioneel-centrum-gasselternijveenmultifunctioneel-centrum-gasselternijveenmultifunctioneel-centrum-gasselternijveenmultifunctioneel-centrum-gasselternijveen

Onze referentieprojecten

multifunctioneel-centrum-gasselternijveenshowroom-kantoor-en-werkplaats-te-tynaarlokantoor-stopaq-te-stadskanaalvilla-te-surinamehijs-en-hefmiddelenwoning-te-rolderem-eiland-te-amsterdamtankstation-te-almeresportgebouw-te-gietenhijs-en-hefmiddelenkapschuur-te-nieuw-buinendetailberekeningen-en-werkplaatstekeningenwerktuigberging-te-ellertshaarwoning-te-blauwestadfabrieksgebouwen-chemiepark-delfzijlschade-expertisewinkel-met-bovenwoningen-te-gietenbedrijfshal-te-leeuwardenzorggebouw-te-stadskanaalbedrijfspand-a-hoed-wildervankloods-te-stadskanaalsupermarkt-c1000-veendamuitbreiding-woning-in-veendamuitbreiding-woning-in-gietentoscaanse-woning-te-wildervankchinees-restaurant-veendamloods-in-ter-apelkanaalopslag-loodsen-te-sappemeerwoning-te-stadskanaalloods-te-bellingweddekantoorgebouw-te-veendambedrijfshal-in-de-eemshavenmesthal-te-stadskanaalwoning-en-kantoor-te-stadskanaalbedrijfspand-te-assenveldschuur-te-exlooloods-te-exlormondloods-met-kantoor-te-buinen