Multifunctioneel Centrum Gasselternijveen
Bekijk dit project
Showroom, kantoor en werkplaats te Tynaarlo
Bekijk dit project
Kantoor Stopaq te Stadskanaal
Bekijk dit project
Villa te Suriname
Bekijk dit project
Hijs- en hefmiddelen
Bekijk dit project

Referentieprojecten

Ritsma BV is werkzaam in de meest uiteenlopende werkvelden. Wij waarborgen veiligheid in grote én kleine projecten. Bekijk hier de projecten die recentelijk zijn afgerond.

Bosbergtoren te Appelscha

bosbergtoren-te-appelscha

Wat een mooi stukje natuur is er te vinden in Appelscha. Om het nog beter te kunnen bekijken is het leuk om de bosbergtoren te beklimmen, wanneer u niet goed te been bent is er ook een mogelijkheid om met de lift te gaan. 

Het heeft een uniek ontwerp, waarbij het lijkt op een boom alsof je in de bomen klimt, even als onderdeel van het mooie bosrijke gebied. 

De bosbergtoren hebben wij in samenwerking met Heuvelman Ibis uitgewerkt tot het mooie resultaat nu. Wij hebben het uitgewerkt als 3D-model en uiteraard de constructie berekend.  javascript:void(0);/*1691142711552*/

multifunctioneel-centrum-gasselternijveen

Multifunctioneel Centrum Gasselternijveen

In het hart van het dorp Gasselternijveen wordt een bestaand gebouw verbouwd en deels gesloopt. Samen met de nieuwbouw wordt een geheel nieuw multifunctioneel centrum gerealiseerd.

Bekijk het project Multifunctioneel Centrum Gasselternijveen
showroom-kantoor-en-werkplaats-te-tynaarlo

Showroom, kantoor en werkplaats te Tynaarlo

Dit gebouw voor machines en materieel voor de agrarische sector en weg- en waterbouw bestaat uit een staalconstructie en betonvloeren. Tevens is er een showroom aan de voorzijde welke met grote glazen gevel een open uitstraling geeft. (ontwerp: Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Y. Haitsma)

Bekijk het project Showroom, kantoor en werkplaats te Tynaarlo
kantoor-stopaq-te-stadskanaal

Kantoor Stopaq te Stadskanaal

Kantoor, showroom en laboratorium.

Bekijk het project Kantoor Stopaq te Stadskanaal
hijs-en-hefmiddelen

Hijs- en hefmiddelen

Sinds jaren heeft Ingenieursbureau Ritsma veel ervaring opgedaan in het berekenen van hijsmiddelen in de ruimste zin van het woord. Van hijsbalken voor 500 kg tot complete hijsplanning voor zeer zware lasten.

Bekijk het project Hijs- en hefmiddelen
woning-te-rolde

Woning te Rolde

Woning in Duitse stijl.

Bekijk het project Woning te Rolde
rem-eiland-te-amsterdam

REM-eiland te Amsterdam

Het oude REM-eiland waarvandaan vroeger de eerste uitzendingen van de TROS plaatsvonden is omgebouwd tot een multifunctioneel gebouw.

Bekijk het project REM-eiland te Amsterdam
tankstation-te-almere

Tankstation te Almere

Nieuwbouw pompshop, pompeiland met luifel, wasboxen en was- en poetsstraat aan de Striptekenaar in Almere. [ontwerp: Bouwkundig teken- en adviesbureau Ynze Haitsma te Annen]

Bekijk het project Tankstation te Almere
sportgebouw-te-gieten

Sportgebouw te Gieten

Sport en fitnesscentrum.

Bekijk het project Sportgebouw te Gieten
hijs-en-hefmiddelen

Hijs- en hefmiddelen

Hijs- en hefmiddelen, kranen, kraanbanen, e.d.

Bekijk het project Hijs- en hefmiddelen

Onze referentieprojecten

multifunctioneel-centrum-gasselternijveenshowroom-kantoor-en-werkplaats-te-tynaarlokantoor-stopaq-te-stadskanaalvilla-te-surinamehijs-en-hefmiddelenwoning-te-rolderem-eiland-te-amsterdamtankstation-te-almeresportgebouw-te-gietenhijs-en-hefmiddelenkapschuur-te-nieuw-buinendetailberekeningen-en-werkplaatstekeningenwerktuigberging-te-ellertshaarwoning-te-blauwestadfabrieksgebouwen-chemiepark-delfzijlschade-expertisewinkel-met-bovenwoningen-te-gietenbedrijfshal-te-leeuwardenzorggebouw-te-stadskanaalbedrijfspand-a-hoed-wildervankloods-te-stadskanaalsupermarkt-c1000-veendamuitbreiding-woning-in-veendamuitbreiding-woning-in-gietentoscaanse-woning-te-wildervankchinees-restaurant-veendamloods-in-ter-apelkanaalopslag-loodsen-te-sappemeerwoning-te-stadskanaalloods-te-bellingweddekantoorgebouw-te-veendambedrijfshal-in-de-eemshavenmesthal-te-stadskanaalwoning-en-kantoor-te-stadskanaalbedrijfspand-te-assenveldschuur-te-exlooloods-te-exlormondloods-met-kantoor-te-buinen