Kom jij ons team versterken?

Bouwkundig Constructeur Projectleider

Wij zijn op zoek naar jou!

Jouw uitdaging

Als Bouwkundig Constructeur Projectleider werk je aan het ontwerp van eenvoudige of complexe constructies én stuur je een intern projectteam van tekenaars en constructeurs aan. Jullie voeren projecten uit voor projectontwikkelaars, bedrijven, overheden en particulieren. De afwisseling in werkzaamheden is groot in deze baan, want jouw taken zijn onder andere:

 • Ontwerpen, analyseren en engineeren van constructies
 • Overleg voeren met externe partijen, telefonisch of op locatie
 • Begeleiding leerlingconstructeurs en tekenaars 

Wat wij zoeken

Deze functie kan bij jou passen als je in het bezit bent van een bouwkundige HBO opleiding of gelijkwaardig. Voor de leidinggevende kant van je baan heb je voldoende mensenkennis, goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen.

Waar kom je te werken

Ons bedrijf is sinds 1975 een gerenommeerd ingenieursbureau in de bouw en industrie. Alles is gericht op de lange termijn, zowel richting opdrachtgevers als voor het personeel. Je komt terecht in een team van circa 16 collega’s, die hier veelal voor langere tijd werkzaam zijn.

De focus ligt voornamelijk op de bouwkundige/constructieve engineering. Door ons brede werkveld en vele vaste opdrachtgevers zijn wij altijd een financieel gezonde en stabiele onderneming geweest en gebleven. Wij voeren ongeveer 500 diverse projecten van verschillende grootte uit op jaarbasis.

Arbeidsvoorwaarden

Ritsma ziet haar medewerkers als teamspelers, die ze koestert en laat groeien. We investeren daarom veel in onze mensen, alles gericht op de lange termijn. Bijvoorbeeld in cursussen, bijscholing en het bieden van passende doorgroeimogelijkheden. We kennen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. In de functie van Bouwkundig Constructeur Projectleider kun je rekenen op:

 • Salarisindicatie circa € 5.000,- bruto, afhankelijk van jouw relevante kennis en werkervaring
 • Leaseauto bespreekbaar
 • Het gaat om een vast dienstverband
 • Werken met een gedreven team van professionals, een gezellig team
 • Aanvullende vakantiedagen, maximaal 30 dagen in totaal
 • Flexibele werktijden
 • 8% vakantiegeld over bruto jaarsalaris
 • Pensioenregeling
 • Ruime opleidingsmogelijkheden

 

Solliciteer direct! Via e-mail: MD@ritsma-bv.nl of telefoon: 0599-612438

 

 

 

 

Onze referentieprojecten

multifunctioneel-centrum-gasselternijveenshowroom-kantoor-en-werkplaats-te-tynaarlokantoor-stopaq-te-stadskanaalvilla-te-surinamehijs-en-hefmiddelenwoning-te-rolderem-eiland-te-amsterdamtankstation-te-almeresportgebouw-te-gietenhijs-en-hefmiddelenkapschuur-te-nieuw-buinendetailberekeningen-en-werkplaatstekeningenwerktuigberging-te-ellertshaarwoning-te-blauwestadfabrieksgebouwen-chemiepark-delfzijlschade-expertisewinkel-met-bovenwoningen-te-gietenbedrijfshal-te-leeuwardenzorggebouw-te-stadskanaalbedrijfspand-a-hoed-wildervankloods-te-stadskanaalsupermarkt-c1000-veendamuitbreiding-woning-in-veendamuitbreiding-woning-in-gietentoscaanse-woning-te-wildervankchinees-restaurant-veendamloods-in-ter-apelkanaalopslag-loodsen-te-sappemeerwoning-te-stadskanaalloods-te-bellingweddekantoorgebouw-te-veendambedrijfshal-in-de-eemshavenmesthal-te-stadskanaalwoning-en-kantoor-te-stadskanaalbedrijfspand-te-assenveldschuur-te-exlooloods-te-exlormondloods-met-kantoor-te-buinen