Werken bij Ritsma

Als ingenieursbureau zijn wij altijd op zoek naar nieuw teamleden met een professionele kijk op bouwtechniek. Zowel met jarenlange ervaring in het vakgebied als net afgestudeerd ben je bij Ritsma welkom om een bijdrage te leveren. Wij verwachten van onze medewerkers dat ze probleemoplossend en constructief denken. Door het werken in verschillende werkvelden en aan diverse projecten krijg je volop de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Bovendien is er binnen de projecten ruimte voor eigen initiatief.

Voor een (open) sollicitatie of overige vragen op het gebied van personeelszaken kunt u contact met ons opnemen via info@ritsma-bv.nl.

Onze referentieprojecten

multifunctioneel-centrum-gasselternijveenshowroom-kantoor-en-werkplaats-te-tynaarlokantoor-stopaq-te-stadskanaalvilla-te-surinamehijs-en-hefmiddelenwoning-te-rolderem-eiland-te-amsterdamtankstation-te-almeresportgebouw-te-gietenhijs-en-hefmiddelenkapschuur-te-nieuw-buinendetailberekeningen-en-werkplaatstekeningenwerktuigberging-te-ellertshaarwoning-te-blauwestadfabrieksgebouwen-chemiepark-delfzijlschade-expertisewinkel-met-bovenwoningen-te-gietenbedrijfshal-te-leeuwardenzorggebouw-te-stadskanaalbedrijfspand-a-hoed-wildervankloods-te-stadskanaalsupermarkt-c1000-veendamuitbreiding-woning-in-veendamuitbreiding-woning-in-gietentoscaanse-woning-te-wildervankchinees-restaurant-veendamloods-in-ter-apelkanaalopslag-loodsen-te-sappemeerwoning-te-stadskanaalloods-te-bellingweddekantoorgebouw-te-veendambedrijfshal-in-de-eemshavenmesthal-te-stadskanaalwoning-en-kantoor-te-stadskanaalbedrijfspand-te-assenveldschuur-te-exlooloods-te-exlormondloods-met-kantoor-te-buinen