REM-eiland te Amsterdam

Het constructief ontwerp van de hoofdconstructeur is volledig uitgewerk tot op detailniveau. Alle onderdelen zijn berekend waarbij ook de verbindingen zijn bepaald.  Het ontwerp is volledig gemodelleerd in een 3d tekenpakket en uitgewerkt tot werkplaatstekeningen. Verder is de montage en bouw in het droogdok in de Eemshaven begeleid waarin het gehele gebouw volledig is klaar gemaakt.

Per boot is het hele gebouw naar Amsterdam versleept waarna het op het door Ingenieursbureau Ritsma bepaalde jacket is gehesen. Voor het hijsen van dit 450 ton wegende gebouw is door Ingenieursbureau Ritsma een volledig uigewerkt hijsplan gemaakt.

rem-eiland-te-amsterdamrem-eiland-te-amsterdam

Onze referentieprojecten

multifunctioneel-centrum-gasselternijveenshowroom-kantoor-en-werkplaats-te-tynaarlokantoor-stopaq-te-stadskanaalvilla-te-surinamehijs-en-hefmiddelenwoning-te-rolderem-eiland-te-amsterdamtankstation-te-almeresportgebouw-te-gietenhijs-en-hefmiddelenkapschuur-te-nieuw-buinendetailberekeningen-en-werkplaatstekeningenwerktuigberging-te-ellertshaarwoning-te-blauwestadfabrieksgebouwen-chemiepark-delfzijlschade-expertisewinkel-met-bovenwoningen-te-gietenbedrijfshal-te-leeuwardenzorggebouw-te-stadskanaalbedrijfspand-a-hoed-wildervankloods-te-stadskanaalsupermarkt-c1000-veendamuitbreiding-woning-in-veendamuitbreiding-woning-in-gietentoscaanse-woning-te-wildervankchinees-restaurant-veendamloods-in-ter-apelkanaalopslag-loodsen-te-sappemeerwoning-te-stadskanaalloods-te-bellingweddekantoorgebouw-te-veendambedrijfshal-in-de-eemshavenmesthal-te-stadskanaalwoning-en-kantoor-te-stadskanaalbedrijfspand-te-assenveldschuur-te-exlooloods-te-exlormondloods-met-kantoor-te-buinen