Loods te Stadskanaal

Ingenieursbureau Ritsma verzorgde het complete project van ontwerp tot realisatie. Hiervoor werden de volgende werkzaamheden uitgevoerd.
-    Het ontwerp
-    De statische berekening van de staalconstructie en de fundering
-    De bestektekeningen + bouwaanvraag
-    De werkplaatstekeningen

Het gemaakte tekenwerk is allemaal in 3D uitgevoerd.
Het bijzondere aan dit project is dat het staalbedrijf de lengte van de hoofdligger niet kon realiseren. Ons bureau heeft ervoor gezorgd dat de ligger zonder extra voorzieningen rechtstreeks vanaf de staalleverancier naar het bouwproject werd verzonden.
 

loods-te-stadskanaal

Onze referentieprojecten

multifunctioneel-centrum-gasselternijveenshowroom-kantoor-en-werkplaats-te-tynaarlokantoor-stopaq-te-stadskanaalvilla-te-surinamehijs-en-hefmiddelenwoning-te-rolderem-eiland-te-amsterdamtankstation-te-almeresportgebouw-te-gietenhijs-en-hefmiddelenkapschuur-te-nieuw-buinendetailberekeningen-en-werkplaatstekeningenwerktuigberging-te-ellertshaarwoning-te-blauwestadfabrieksgebouwen-chemiepark-delfzijlschade-expertisewinkel-met-bovenwoningen-te-gietenbedrijfshal-te-leeuwardenzorggebouw-te-stadskanaalbedrijfspand-a-hoed-wildervankloods-te-stadskanaalsupermarkt-c1000-veendamuitbreiding-woning-in-veendamuitbreiding-woning-in-gietentoscaanse-woning-te-wildervankchinees-restaurant-veendamloods-in-ter-apelkanaalopslag-loodsen-te-sappemeerwoning-te-stadskanaalloods-te-bellingweddekantoorgebouw-te-veendambedrijfshal-in-de-eemshavenmesthal-te-stadskanaalwoning-en-kantoor-te-stadskanaalbedrijfspand-te-assenveldschuur-te-exlooloods-te-exlormondloods-met-kantoor-te-buinen