Corona-crisis

corona-crisis

Toon alle nieuwsberichten

06-04-2020

Door de corona-crisis is er door de overheid besloten om diverse maatregelen te nemen om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken. Dit heeft invloed op iedereen in de thuissituatie, maar ook op de werksituatie. Wij hebben onze werkomgeving eveneens aangepast om zo onze diensten te kunnen blijven geven zoals u van ons gewend bent. Wij volgend het advies van het RIVM en kunnen daarom bij ons op kantoor geen bezoek ontvangen. Eveneens is het voor ons op dit moment niet mogelijk om bezoek op locatie uit te voeren.

Kortom, met de middelen die we hebben werken we door en staan wij tot uw beschikking. Wij zijn gewoon bereikbaar zoals u van ons gewend bent.

Onze referentieprojecten

multifunctioneel-centrum-gasselternijveenshowroom-kantoor-en-werkplaats-te-tynaarlokantoor-stopaq-te-stadskanaalvilla-te-surinamehijs-en-hefmiddelenwoning-te-rolderem-eiland-te-amsterdamtankstation-te-almeresportgebouw-te-gietenhijs-en-hefmiddelenkapschuur-te-nieuw-buinendetailberekeningen-en-werkplaatstekeningenwerktuigberging-te-ellertshaarwoning-te-blauwestadfabrieksgebouwen-chemiepark-delfzijlschade-expertisewinkel-met-bovenwoningen-te-gietenbedrijfshal-te-leeuwardenzorggebouw-te-stadskanaalbedrijfspand-a-hoed-wildervankloods-te-stadskanaalsupermarkt-c1000-veendamuitbreiding-woning-in-veendamuitbreiding-woning-in-gietentoscaanse-woning-te-wildervankchinees-restaurant-veendamloods-in-ter-apelkanaalopslag-loodsen-te-sappemeerwoning-te-stadskanaalloods-te-bellingweddekantoorgebouw-te-veendambedrijfshal-in-de-eemshavenmesthal-te-stadskanaalwoning-en-kantoor-te-stadskanaalbedrijfspand-te-assenveldschuur-te-exlooloods-te-exlormondloods-met-kantoor-te-buinen