3D-scannen geeft inzicht en voorkomt maatfouten

3d-scannen-geeft-inzicht-en-voorkomt-maatfouten

Toon alle nieuwsberichten

Al geruime tijd is Ingenieursbureau Ritsma in het bezit van een 3D-scanner. De 3D-scanner is een vaste waarde binnen ons bedrijf geworden. Hij wordt regelmatig ingezet om bestaande constructies in kaart te brengen. Deze manier van inmeten brengt grote voordelen met zich mee ten opzichte van handmatige metingen. Zo wordt het inzicht in de constructie vergroot en worden maatfouten voorkomen. Ook kun je achteraf op kantoor altijd weer een kijkje "ter plaatse" nemen via de 3D-programmatuur. Lees hier meer over onze scanner.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op nummer 0599 - 61 24 38 of stuurt u ons een mail via info@ritsma-bv.nl.

Onze referentieprojecten

multifunctioneel-centrum-gasselternijveenshowroom-kantoor-en-werkplaats-te-tynaarlokantoor-stopaq-te-stadskanaalvilla-te-surinamehijs-en-hefmiddelenwoning-te-rolderem-eiland-te-amsterdamtankstation-te-almeresportgebouw-te-gietenhijs-en-hefmiddelenkapschuur-te-nieuw-buinendetailberekeningen-en-werkplaatstekeningenwerktuigberging-te-ellertshaarwoning-te-blauwestadfabrieksgebouwen-chemiepark-delfzijlschade-expertisewinkel-met-bovenwoningen-te-gietenbedrijfshal-te-leeuwardenzorggebouw-te-stadskanaalbedrijfspand-a-hoed-wildervankloods-te-stadskanaalsupermarkt-c1000-veendamuitbreiding-woning-in-veendamuitbreiding-woning-in-gietentoscaanse-woning-te-wildervankchinees-restaurant-veendamloods-in-ter-apelkanaalopslag-loodsen-te-sappemeerwoning-te-stadskanaalloods-te-bellingweddekantoorgebouw-te-veendambedrijfshal-in-de-eemshavenmesthal-te-stadskanaalwoning-en-kantoor-te-stadskanaalbedrijfspand-te-assenveldschuur-te-exlooloods-te-exlormondloods-met-kantoor-te-buinen