Registerconstructeur

registerconstructeur

Toon alle nieuwsberichten

23-4-2014

Wilt u in uw project de beste garantie op een veilige en betrouwbare constructie? Kies dan een registercontructeur.

 

Ing. R. Hulzebos is sinds 12 jaar als constructeur in dienst bij ingenieursbureau Ritsma. Hij heeft aan alle eisen voldaan om zich ook registerconstructeur te noemen.

 

Het Constructeursregister RC/RO heeft de erkenning gekregen van de Stichting Registerautoriteit Bètatechniek. De erkenning is november vorig jaar ingegaan en loopt door tot 15 november 2018. Het register voor gekwalificeerde constructeurs is onder meer beoordeeld op onafhankelijkheid en de wijze en kwaliteit van toetsing van de deskundigheid en professionaliteit van leden en aspirant-leden. De Registerautoriteit, waarin onder meer brancheverenigingen en de HBO-raad vertegenwoordigd zijn, ziet toe op de kwaliteit, transparantie en vergelijkbaarheid van registers. Het Constructeursregister is, na het Ingenieursregister van Kivi Niria, de tweede organisatie die de waardering van de Registerautoriteit ontvangt.

Onze referentieprojecten

multifunctioneel-centrum-gasselternijveenshowroom-kantoor-en-werkplaats-te-tynaarlokantoor-stopaq-te-stadskanaalvilla-te-surinamehijs-en-hefmiddelenwoning-te-rolderem-eiland-te-amsterdamtankstation-te-almeresportgebouw-te-gietenhijs-en-hefmiddelenkapschuur-te-nieuw-buinendetailberekeningen-en-werkplaatstekeningenwerktuigberging-te-ellertshaarwoning-te-blauwestadfabrieksgebouwen-chemiepark-delfzijlschade-expertisewinkel-met-bovenwoningen-te-gietenbedrijfshal-te-leeuwardenzorggebouw-te-stadskanaalbedrijfspand-a-hoed-wildervankloods-te-stadskanaalsupermarkt-c1000-veendamuitbreiding-woning-in-veendamuitbreiding-woning-in-gietentoscaanse-woning-te-wildervankchinees-restaurant-veendamloods-in-ter-apelkanaal